Degustare tematică – verticală 10 ani Vinarte Soare

Seara de 22 martie 2018 va rămâne memorabilă pentru membrii Asociației pentru Cultura și Civilizația Vinului Millesime care au fost prezenți la întâlnirea cu 10 ani de „Soare”. Am avut ocazia să degustăm producția din 10 ani diferiți a, probabil, celui mai bun Cabernet Sauvignon din România. Povestea cramei și a acestor vinuri a fost spusă cu măiestrie de către colegul nostru Bogdan Bocșe și de către Ștefan Stanciu, reprezentantul Vinarte.

Au fost degustate vinurile Soare din următorii ani: 1999, 2000, 2001, 2003, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012 și 2013.

Votul majorității a mers spre vinul din 2009, dar au fost apreciate în mod deosebit și cele din 2007 și 2013. Surpriza plăcută a fost vinul din 1999, care și-a sărbătorit anul trecut majoratul.