Festivalul de vin Merano 2018

In perioada 9 – 13 noiembrie 2018, la Merano în Italia, se va desfășura cea de-a 27-a ediție a Merano Wine Festival, o experiență deosebită pe care orice iubitor de vin ar trebui să o aibă măcar o dată în viață.

La această ediție sunt așteptați peste 450 de producători de vin din Italia și din lume, aproape 200 de producători din domeniul culinar și 15 renumiți chef-bucătari. Festivalul se deschide în prima sa zi cu „Naturae & Purae”, o prezentare a celor mai bune vinuri bio, biodinamice, „orange” și PIWI (varietăți rezistente la boli) existente în lume și se va închide în ultima zi cu deja renumita „Catwalk Champagne”, o „defilare” a peste 250 de etichete de champagne de la 80 de producători diferiți.

Deviza sub care are loc această a 27-a ediție: unic, exclusiv și autentic!

Pentru detalii de la ediția 26, folosiți acest link: http://millesime.ro/merano-wine-festival-2017/