Despre noi

Asociația pentru cultura și civilizația vinului Millésime a fost înființată în Oradea, în anul 2010. Menirea asociației este educarea consumatorilor, promovarea culturii și civilizației vinului și bineînțeles promovarea unui consum responsabil. Membrii asociației se întâlnesc, în medie, de două ori pe lună pentru a degusta cele mai noi vinuri și pentru a afla poveștile ce stau în spatele creațiilor enologice.

Un scop permanent al asociației va fi acela de a crea condițiile necesare pentru a ne bucura împreună cu toți cei care își doresc acest lucru, de vinuri de calitate și de diversitatea acestora. “La vin să nu te oprești niciodată la prima iubire, poți să ai în fiecare zi câte o relație, fără să fie ilegal sau imoral și numai excesul ne poate crea probleme.”

Misiunea patriotică pe care ne-o asumăm pentru vinul românesc, este aceea de a susține și promova producătorii și vinurile de calitate. Dacă în România nu se va crea un consumator informat și educat care să recunoască, să prețuiască și să plătească, calitatea, nu vom avea vinuri românești de calitate.